Sömnlös

Kan inte sova! Tankar snurrar runt runt i huvudet o kan inte koppla av.. Gillar inte såna här nätter! Saknar Anders så fruktansvärt mycke och skulle verkligen behöva ha honom här.. Men samtidigt är jag ju van vid att han är borta såhär så jag ska inte gnälla över det! 

Har tenta på måndag som jag i princip inte pluggat nått alls till.. Bra där! Hur tänkte jag?? Kommer få sitta hela dagen i morgon o hur bra kommer det ändå att fastna? 

Blir så trött på mig själv när jag gör såhär. Visst nu finns det ju sina förklaringar till att jag har lite svårt att fokusera på skolan, men ändå! Kommer som sagt att få sitta hela dagen i morgon o eftersom jag ännu inte somnat o inte kommer somna än på länge som det känns nu så kommer jag vara väääldigt trött i morgon, o då blir det väääldigt svårt att plugga.. Dum spiral neråt! 

Vill sova!!! Har Molly bredvid mig här i sängen.. Hon sover så gott så. O det brukar faktiskt få mig att komma till ro, men inte idag.. 

Bara för att gnälla lite till.. Jag är hungrig!! Men det får ja va nu.. 

Vill stanna tiden för en stund. Känns som att jag inte hinner med. Som att jag tappat bort mig. Vill hinna ikapp mig själv. 
Låter säkert helt sjukt och dumt men jag kan inte förklara det på nått bättre sätt. 

Är glad att jag har min fina man och vår underbara dotter. Utan dom skulle jag inte hålla mig över ytan just nu, jag skulle sjunka som en sten. 

Nu ska jag kanske göra ett till försök med den där sömnen.. 

Godnatt alla där ute! 
Avslutar med en bild som finaste ungen tagit själv när hon "lekte" med min mobil.. Sötnöt är vad hon är! ❤️❤️


















RSS 2.0