sjuk lr inte?

Ja det är frågan! Det är Molly jag pratar om.. Ena stunden är hon riktigt hängig o inte alls sig lik för att en stund senare vara precis som vanligt o ha samma energi.. Jobbigt när man inte riktigt vet! Hon har iaf varit pigg nu ikväll så hon får gå till dagis i morgon så hoppas vi på att det bara var en dålig dag idag.. :) är ju inte så långt o hämta hem henne om det skulle behövas!

Jag måste plugga till tentan!! Fattar inte var all tid tar vägen! Idag har det ju varit mycket kring Molly såklart.. Var o handlade lite.. Är man sjuk ska man få glass, så är det ju bara! ;) ja o sen har det varit det vanliga.. Laga mat, diska, gå ut med Kelly.. Ja som sagt, det vanliga! Det är inte lätt att plugga heller när man inte vet vad man ska plugga på.. Skit jobbigt!! Men tentan är på måndag så jag måste försöka komma igång ordentligt snarast!

Hmm.. Ska man mer skriva då.. Joooo.. Idag när vi var o handlade stötte jag på Cillan. Det var inte igår kan jag säga.. Tyvärr! För finare vän får man fan leta efter.. Blev alldeles tårögd där i affären av att se henne! Sjukt att man kan bli sån av att se en vän liksom.. Men så var det.. Så nu hoppas jag att vi ska ses nästa vecka!! Yey! Då är nämligen båda två klara med tentor för den här gången.. :)

Nej, om man kanske skulle försöka sova lite.. I morgon ringer klockan sju o man ska upp o fixa lite för att sedan lämna lillfis på dagis o sen ska jag o maken tillbringa lite tid på gymmet,. :)


Stört!

Jag är trött.. Jag vill sova.. Men kan inte.. Känns som att min kropp av nån konstig anledning kämpar emot sömnen.. Dumt tycker jag! Så nu funderar jag på att plugga lite istället.. Blir ju galen på att ligga här o inte sova! Hmm.. Stört är det!!


galna unge!

Molly har varit helt galen den här helgen.. Hon är väl understimulerad eftersom jag inte mår riktigt bra ännu så har jag ju inte orkat göra så mycket.. Har försökt sysselsätta henne lite.. men det är inte så lätt alla gånger när man själv känner att man inte orkar nått.. :(
 
Men börjar ju så smått känna mig bättre och så snart ska vi göra saker! Lääängtar så mycket efter att kunna gå på en långpromenad till exempel! speciellt när vädret varit så som det varit idag.. underbart ju! Så hoppas verkligen att det ska fotsätta så!
 
Är för övrigt väldigt ledsen och besviken fortfarande på en del saker.. Förstår inte riktigt.. Men man ska väl inte förstå allt!
 
Usch, jag vill bara att klockan ska ticka på som bara den nu så att jag kan ta ut Kelly på sista promenaden o sen få gå o lägga mig... Som vanligt hoppas jag på att jag ska kunna sova lite bättre i natt än vad jag gjort senaste tiden! Måste sooooova! :)

Tråkdag

Ligger o kollar på film med Molly.. Mysigt men varmt eftersom hon gärna vill ligga på mig.. Min lilla sötfis.. :)

Vet inte vad vi ska hitta på idag direkt.. Blir en ganska lugn dag iaf. Kanske kan lura med mig lillfis på en långpromenad med Kelly sen.. Men det återstår att se.

Jag kanske inte ska ge mig ut o gå för långt riktigt än.. Hostan är inte rolig o blir jag minsta varm så blir den ju ännu värre! Men som sagt.. Vi får se..

Annars då? Jo.. Är lite ledsen o besviken på en del saker.. Men, men det är väl bara att ta det som det är..
Hoppas att tiden ska gå fort nu!! Vill ha sommar! Känner på mig att det kommer bli en bra sommar! :)

Nu kanske jag borde koncentrera mig på filmen.. Snövit.. Vet inte om jag sett hela den filmen förut.. :P


tar inte i!

Nej, rösten är påväg tillbaka redan.. Jag behöve inte ta i för att få fram ljud,, YEY! :)
 
Usch, idag har jag varit trött som vanligt.. Vad är det för fel när man är så jäkla trött hela tiden, men kan ändå inte sova.... Helt galet är det! Kanske blir bättre nästa vecka när Anders är hemma mer... Vet ju att jag oftast sover bättre när han är hemma.. <3
 
Så det har inte blivit så mycket gjorde idag heller.. Börjar få ångest av det! vill ju göra massor, men orken finns inte..
Men tog mig i kragen o gjorde chokladbollar med lillskrutta förut iaf.. Pratat om att göra det länge, men det har inte blivit av liksom... men idag så! :) Duktig som satan är hon! (Inget partisk alls... ;))
 
Måste ju skryta lite till om henne... Ungen skriver! Visst, kan visar hur vissa bokstäver ser ut o sådär, men hon skriver! Mitt  lilla geni... ;)

Nu har vi precis käkat lite tacos här o när vi inte är fullt så mätta längre så ska lillan få en chokladboll o lite fredagsmys.. Det är hon värd tycker jag! :)

RSS 2.0