Huvudvärk

Allvaret är igång! Var på telebild idag o det gick väl bra.. Svårt att koncentrera sig sådär, men det funka.. Sen att man alltid ska bli irriterad sådär i början på varje termin av olika anledningar det hör kanske till.. ;)

Nu ligger jag o kollar på idol. Molly somnade för ett tag sen o jag ska oxå snart lägga mig.. Jag har sån jäkla huvudvärk som inte vill ge med sig! Tagit tablett, druckit massor o tagit det lugnt.. Men inget hjälper! Så jag hoppas att lite sömn ska göra susen. Så därmed säger jag... På återseende min kära lilla blogg! :)


I morgon är det dags!

Ja, i morgon börjar allvaret för mig oxå.. Lite nervös faktiskt! Varför vet jag inte. Det är väl bland annat för att jag varit ifrån allt pluggande o allt vad det innebär länge nu. Hela sommaren har varit helt fri och jag har kunnat umgås med min älskade lilla familj och bara fokuserat på dom, o nu ska jag blanda in skolan i mitt liv igen.. O det är lite läskigt! Men det kommer nog gå bra.. Eller nej, det SKA gå bra! :) ska faktiskt gå in lite mer för skolan nu känner jag. Det har jag sagt förr, men jag känner att jag vill satsa lite mer nu! Har jag klarat mig såhär långt så ska jag fan klara mig resten av tiden oxå!

Men för att prata om nått annat.. Ligger just nu i soffan o kollar på tv. Har precis läst för Molly så att hon förhoppningsvis ska somna gott snart.. O förövningar så ska jag oxå försöka sova tidigt idag! Har huvudvärk från helvetet! :(

Ja, ja.. Nu blir det lite mer tv tittande! O slänger med en bild hur jag ser ut när jag ligger här i soffan! :P


Sov då!!

Ligger här bredvid en sovande liten ängel.. Ja, hon är ju det när hon sover! ;)
Borde sova jag oxå, men kan inte riktigt komma till ro.. Irriterande! Ska ju upp i morgon eftersom Molly ska till dagis. Hmm.. Kommer va aptrött.. Men, men... Sen kan jag ju slöa ett par timmar innan det är dags för tvättstugan. Tänkte ta en sväng till optikern i morgon oxå. Mollys glasögon glider ner på hennes lilla näsa hela tiden.. O det är ju lite jobbigt för henne. Men hon är sjukt duktig på att använda dom! Trodde inte att det skulle gå så bra/lätt, men man upphör aldrig att förvånas och imponeras av den lilla skruttan!
Börjar för övrigt känna av separationsångesten när det gäller att vara ifrån lillskruttan.. :( vill vara med henne hela tiden!

Nej, sova var det! Godnatt!


att det ska vara så svårt!!

Ja, det är tydligen väldigt svårt att hålla i bloggandet... men det är väl så, iaf för mig. Lusten att skriva kommer och går.. Men nu ska jag iaf göra ett försök igen!
 
Det börjar bli vardag igen, nu efter sommaren. Anders började jobba idag efter att ha varit sjukskriven större delen av sommaren. Det har faktiskt varit väldigt härligt i sommar. Hela familjen har varit hemma och vi har kunnat hitta på lite småsaker här och där. Vi har bland annat varit i Skåne och hälsat på min älskade syster med familj! <3 Underbart! Man ses ju inte allt för ofta när man bor 40 mil ifrån varandra. Men nu har vi ju sett att det inte var så hemskt att åka dit och inte så himla dyrt heller, eftersom bilen inte drar så jäkla mycke som den förra gjorde, så nu kan man kanske träffas lite oftare! :D
 
Tillbaka till vardagen var det ja.. Molly har börjat på dagis igen, och har funnit sig tillrätta och tycker att det är väldigt roligt! :) Det är så underbart när man ska hämta henne o se att hon är i full gång med att leka med alla möjliga barn. Mitt lilla fina hjärta!
O ja! Jag säger dagis! För mig heter det dagis! För fröknarna på Mollys dagis heter det dagis. O ja, dom kallas fröknar.. det är helt okej för dom! Annars skulle ju inga barn kalla dom det! Dom refererar till sig själva som fröken.. Så då är det okej att kalla dom det anser jag!
Fattar verkligen inte hysterin om att man ska säga förskola och pedagoger... Ja, det kanske dom är... Men om jag anser att det är samma sak då? Haha.. åhhh, vad arga vissa människor kan bli av att läsa det här.. Men det är deras problem.
Någon sa för ett tag sen till mig att dagis hette det när man bara tog hand om barnen, nu heter det förskola eftersom det är mer tanke bakom verksamheten och att barnen lär sig mer... hmm.. så dom menar att jag lärde mig ingenting när jag gick på dagis när jag var liten? Efter vad jag sett så är det inte så himla stor skillnad på hur det var när jag var liten och hur det är nu, mer än att allt ska dokumenteras och planeras in i minsta detalj.. ;)
 
Nej, jag kanske överdriver lite men ändå...
 
Lämnar det nu... :)
 
Har försökt få tag på kursadministratören på kursen jag ska börja nu... men det går mindre bra... Jag kan inte reg. mig på kursen! Men jag har pratat med en annan o det är fel! Jag har alla poäng jag ska ha och det ska inte vara några problem, så jag vill få det ordnat så att jag kan njuta av min sista vecka av min sommarledighet! :)
 
För övrigt så vill jag komma igång med träningen igen.. Va o träna för första gången på länge förra veckan. Gick/joggade på löpbandet i ca 30 min, o det skulle jag inte gjort... AJ i mina smalben... att jag ska vara så känslig... måste köpa mig ett par bra löparskor så kanske det funkar bättre.. Det går lite bättre när jag springer i skogen, men även efter det får jag lite ont..
 
Nej, nu ska jag fortsätta med mina morgonbestyr.. Har tagit en riktigt seg morgon idag! :)

RSS 2.0