lördag hela veckan, lördag hela veckan....

Nej, inte hela veckan men det är iaf lördag idag! Har grejat lite här hemma idag. Inget jag kan skriva om här än dock. Ska bli en liten överraskning till Anders och jag vet ju inte när han tittar in här.. :P
Men jag har iaf grejat o sen har jag grejat lite till.. Alltså har dagen gått i ett..
Inte det bästa idag kanske, med tanke på hur jag mår lite till och från, men jag klarade inte av att sitta still o bara ta det lugnt idag. Jag var tvungen att greja med nått.
 
Känns som att det är första gången på riktigt länge som jag inte har något att plugga! Känns konstigt som bara den. Vet inte riktigt vad jag ska sysselsätta mig med hela dagarna när jag inte har något att göra med skolarbete. Bara lite skadad.. ;)
 
Men på måndag drar det igång ordentligt igen iaf! Skönt men samtidigt skrämmande. Ska nämligen läsa engelska nu.. o hela kursen är på engelska. All litteratur, alla föreläsningar.. Ja, allt. Man är inte så van vid det liksom. Så det kommer nog ta ett tag innan man kommit in i det! Sen ska det nog gå bra. :)
 
För övrigt då.. Jo, livet rullar på.. Anders har jobbat från igår o går av i morgon.. LÄNGTAR!
I morgon ska vi nog bara ta det lugnt o bara mysa av att få vara hela familjen igen. Har blivit lite fram o tillbaka med det nu eftersom jag haft närträff o sådär.
 
Just det, hade tenta i måndags.. USCH! läraren la dessutom ut exempel på svar igår kväll på its.. o om man ska gå på de svaren så har jag inte klarat tentan! SKIT! Men jag hoppas ju ändå.. :)
 
Nej, nu ska jag fortsätta mysa med min lilla skruttunge. Ha en fortsatt trevlig kväll! :)

Åhhh!!!

Blir så trött! Förstår inte hur lärarna tänker. På måndag har jag tenta o på tisdag har jag redovisning i form av dramatisering av några kapitel ur en bok.. Helt skilda saker som ska kunna samsas där uppe i knoppen på samma gång.. Kaos blir det!! Usch, jobbigt som satan!

Har iaf varit o träffat studiegruppen idag.. Fick lite gjort o gjorde det sista när jag kom hem.. Nu är det inte så mycket kvar o göra inför redovisningen.. Bara lära sig repliker o sådär... "Bara" haha.. Ja, ja.. Det ger sig väl.. :P

Men nu är jag iaf helt slut! Har varit ute med Kelly nyss så nu har jag slängt mig i soffan med maken o ska se på film! Mys mys!


Skitdag!

bild lånad från google.se
 
Vilken dag! Ja, inte på ett positivt sätt.. Känns som att allt och alla bara bråkat med mig..
Molly har varit helt galen hela dagen.. Kom till sist fram till att hon är lite orolig inför dagis i morgon. Hon har ju varit hemma i tre veckor nu så det är ju såklart lite pirrigt att börja igen.. o sådär är hon ju en väldigt försiktig liten tjej så ja... hon är lite orolig.. jobbigt att veta det o ändå "tvinga" iväg henne. Men jag vet ju att hon har roligt när hon väl är där.. Hon säger ju nästintill alltid att hon haft det bra och roligt när man hämtar henne... så det blir nog bra.. Tur att Anders ska lämna henne dock, så att jag slipper ta det... hon är alltid mer ledsen osv när det är jag som lämnar.. Antagligen för att jag är mer känslig för sånt där.. Anders är bättre på att dölja det iaf..
 
Ja, ja... så det har iaf varit en kämpig dag.. inte hunnit med det jag tänkt och nu är jag helt slut... Sitter i soffan och väntar på att klockan ska gå så att jag kan ta ut Kelly sista gången o sen hoppa in i duschen så att jag kan lägga mig o sova nångång... haha... trött liten pensionär är jag! :P
 
Nej, men det är konstigt.. Jag är helt slut såhär och det kan inte gå fort nog tills jag får gå o lägga mig. Men när jag väl går o lägger mig så kan jag inte somna. Inte somnat före 01:00 någon natt nu på ett bra tag.. Jobbigt som satan. Men det vänder väl snart.. :)
 
Nej, nu blir det lite tv innan det är dags att ta tag i kvällsbestyren.
 
 

Tråkdagar!

BLÄÄÄÄÄ!
Anders jobbar i helgen o det är sååå tråkigt... man sitter här o gör ingenting.. eller jo, det gör jag visst.. Städar, lagar mat, går på promenader, myser med Molly, pluggar osv, men ni fattar vad jag menar..
 
Önskar det fanns lite mer "roligt" att göra när Anders jobbar så tiden kunde gå lite fortare... men inte då.. :(
O ja.. Jag gnäller.. o det får jag göra!!
 
Idag började jag städa bort julen.. Trött på skiten nu.. haha
Så nu är de vanliga gardinerna uppe, inga adventsljusstakar eller stjärnor finns i fönstren och granen är plundrad.. Nu är det bara att orka plocka isär själva granen också.. Ska väl ta det sen.. :P
Jag tog också Molly och Kelly och gick på långpromenad. Kände att vi alla behövde komma ut o få lite luft.. Riktigt skönt var det.. Men Kelly for omkring som en liten galning och Molly tjuttrade heeeela tiden.. Lite trött i huvudet nu.. ;) Men som sagt, skönt var det ändå.. och tiden gick lite fortare för en stund.. Mycket uppskattat!
 
Nu ska vi alldeles strax ta något att äta.. Blir väldigt lätt lunch idag då vi åt sen frukost och jag vill inte äta middag allt för sent.. :)
 
Borde ringa diabetessköterskan i veckan som kommer också.. Måste ha en annan medicin.. Den jag har funkar inget vidare.. :( Så då blir det att jag strunar i att ta den = INTE BRA!
Så som sagt, får nog bli ett samtal dit.

Förutom det ska jag träffa de andra i studiegruppen och försöka få ihop uppgiften till närträffen som är den 15-16/1.. O sen blir det att plugga gärnet inför tentan 14/1.. Som jag förövrigt egentligen inte har en aning om vad den handlar om.. Bra information som vanligt..
 
Nej, dags att sluta gnälla o fortsätta med mina bestyr!

Irriterad!!

Fan va jag är irriterad!
Ja, det är som vanligt på skolan! SUCK!
Har en närträff 15-16/1, och såg nu att jag har även en 21-22/1.. så det är inte ens en vecka mellan dem.. fattar inte vad dom håller på med! Blir bara så trött! O ja, jag är en bitterfitta just nu, o det får jag vara!!
 
Har nog en allmänt dålig dag också.. Började se en föreläsning förut.. såg ca
40 minuter.. sen höll jag på att somna. Så jäkla tråkig! :(
 
Men, men.. ska väl försöka ta mig igenom den ändå.. kanske kan vara nått användbart till tentan...
Eller så börjar jag läsa lite istället.. Eller så struntar jag helt i det o lägger mig på soffan o kollar på tv med Molly.. Det sistnämnda låter mest lockande kan jag säga!
 
 
 
Har förövrigt väldens finaste man! Han var iväg till affären innan han skulle till jobbet o skulle såklart handla lite.. Vad skulle han annars göra i affären? haha.. Men iaf.. Jag o Molly hade inte kommit på nått vi ville ha till middag så han skulle kolla om han blev lite inspirerad i affären på nått som skulle passa oss... o hem kommer han med sushi!! Underbara människa säger jag bara! Så det har inte bara varit en pissdag.. :P Nu står sushin där i kylen o väntar på mig.. o jag är sååå sugen på det så det lär inte bli en allt för sen middag idag! :)
 
Badade och fönade Kelly idag på förmiddagen också.. Det går bara bättre och bättre.. Helt underbar är hon! <3
 
Nej, nu ska jag sura vidare... :P

2013

Nytt år, nya möjligheter.. eller är det inte så alla säger.. :P
 
Mitt 2012 har varit väldigt mycket upp och ner.. Året började inte alls bra! Men som tur var vände det! Hittade tillbaka till maken o vi bestämde att vi kör på! Det bästa som kunde hänt!
 
Annars har det varit mycket skolsaker.. både positiva o negativa.. Men inget ont som inte för nått gott med sig sägs det ju.. :)
 
Gårdagen, alltså nyårsafton spenderades hemma med min lilla familj. Kunde inte haft det bättre! <3
Synd bara att det finns så många puckon som inte har mer vett än att stå precis intill hus o skjuta diverse raketer och smällare. Fick spendera tolvslaget instängda i sovrummet, med gardiner + överkastet för fönstret och tv´n på hur högt som helst eftersom Kelly inte uppskattade det puckona gjorde.. :( Till sist gick hon till o med under sängen o la sig där.. Tyckte så synd om henne o ville bara be idioterna att skjuta upp sig själva istället så vi slipper dom... *SUCK* Man får ju liksom inte ens skjuta raketer och smällare sådär vid bostadsområden.. Men folk är så jävla egocentriska att de inte tänker på att det finns både djur och människor som faktiskt är rädda!
 
Ja, ja.. nu är det över.. även om nått pucko var ute o smällde för kanske en timma sen.. Vad är det för fel på folk????
 
Nej, men för övrigt hade vi iaf väldigt mysigt. Blev väldigt nöjd med maten och den verkade uppskattas av de andra också.. :)
 
Nu blickar vi framåt mot ett nytt år, som bara ska bli underbart på alla de sätt! :D

RSS 2.0