Trött!

Är sååå trött idag. Ändå har jag sovit helt ok i natt.. 
Molly är hemma från dagis idag.. Vi ska ha en liten mysdag idag med besök hos farmor o sen ska vi till Anna o fika. Trevligt värre! :) så då ska jag väl piggna till lite iaf! ;) 

Annars lunkar det på.. Har tagit "semester" från skolan en vecka.. Ibland känner man att man bara måste! Sen kan jag ta tag i det på måndag igen! :) 

Nej kanske ska sätta lite fart så vi kommer igång med den här dagen! 

Ha en bra dag alla där ute! 










Åhh

Killar i halsen o näsan är helt täppt.. Blir nog inte mycke sömn i natt heller.. O jag är trött ju!!! Kommer inte bli nån rolig dag i morgon heller... Fuck this shit! 




Suck, stånk o stön!!

Ja, jag är fan inte på det bästa humöret ikväll.. Är småförkyld o irriterad i halsen... Det gör inte ont i halsen alltså, utan det mer killar.. Detta har ju gjort att sömnen blivit skapligt lidande i natt = jobbigt! Sen när jag redan är på tråkhumör så vaknar jag med mensvärk .. O jodå, som ett brev på posten kom den kära gamla vännen på besök under eftermiddagen.. Suck! Just när Anders ska va hemma en hel vecka efter helgen.. ;) ja, ja.. Så kan de gå.. 

Sitter just nu o kollar på körslaget med lillfis o äter lördagsgodis. Bara bästa maken/pappan som fattas! 

Nu börjar de igen så det är bäst att fortsätta titta! 

På återseende! :) 







Måndagsmys

Ligger i soffan o tittar på idol. Har käkat lite popcorn o har det lite allmänt mys sådär. Anders jobbar o Molly sover, så då får man ju mysa till det lite för att inte kvällen ska bli allt för tråkig. ;)

Molly håller på att bli förkyld.. Stackars mitt lilla hjärta! Hon "snörvlar" o går o harklar sig o småhostar o säger att det inte känns som det ska i näsan o halsen :( hon har varit på dagis idag, eftersom hon är inte direkt snorig o hon har inte feber, o det hade ju gått bra.. Men vi får se hur det blir i morgon.. Det känns som att hon varit lite hängigare nu ikväll. 
Men som sagt, det återstår att se. 
Jag hoppas att hon klarar sig från att bli sjuk! 

Om lillskruttan inte är sjuk i morgon så ska vi till Anna o hälsa på i morgon efter Molly hämtats från dagis. Kul kul! Inte allt för ofta vi får till att umgås så jag hoppas verkligen att det kan bli av! 

Har för övrigt skolångest! Kommer inte igång med den här jäkla ex.uppgiften till den här kursen.. Vet att fler har samma problem.. :( usch.. Men på onsdag SKA jag ta tag i det ordentligt! Borde skriva i morgon, men jag vet att jag inte kommer göra det då.. :/ dåligt av mig!! 

Nu ska jag se lite till på tv innan det är dags att sluta mina blå! :) 




åhhh... irriterad!!

Fan vad jag är irriterad på en massa människor! Ibland tror jag att vissa människor går in för att reta upp mig.. Fattar inte varför, men det verkar iaf vara så... Sen förstår jag inte människor som ska hålla på o pika om allt och inget.. Säg vad du har att säga istället! SUCK!
 
Kommit igång ordentligt med träningen nu också.. Känns väldigt bra! :) Har bara ett problem.. Får grymt ont i smalbenen när jag varit ute o fart i skog o mark.. Mindre roligt kan jag tala om! För det är så sjukt skönt att ge sig ut o få bara va, o tänka på typ ingenting mer än att bara va där och då.. Ska försöka ta mig ork att gå till en sportaffär o försöka prova ut ett par ordentliga löparskor.. Men måste ha ett par ordentliga att gå i också! Blir kännbart för plånboken skulle jag tro, men det kanske det kan vara värt, för att få fortsätta med löpningen menar jag. Walkingskor behöver jag eftersom jag är ute o går mycket nu för tiden också. Går en del med en kurskamrat och det är ju alltid trevligt att få lite sällskap! O Molly är ju med för det mesta också såklart.. O hon livar ju alltid upp tillvaron! :D
 
Skulle åkt o tränat på gymmet idag också (gjorde det igår) men Anders fick åka ensam. Har sån jäkla träningsvärk sedan gårdagen och ont i smalbenen efter PW jag tog när Molly cykla igår eftermiddag... Dumma ben, o dumma skor!!
 
Men, men.. det blir väl bättre snart! :) Jobbigt bara att inte veta exakt vad det är med mina smalben. Det kan ju vara benhinnorna och då ska man vila efter vad jag har förstått.. Men är det muskler som gör ont så är det inte farligt att fortsätta träna, men kanske lite lugnare.. så jag gör något mellanting. Igår hade jag knappt ont alls, därför gav jag mig ut med Molly. Men det tog inte lång tid innan jag hade ont igen.. :/ Kanske får prata med någon kunnig människa om det inte ger med sig snart.. :)
 
På tal om Mollys cyklande.. hon är så sjukt duktig! Nu startar hon o bromsar själv! Det enda hon tycker är lite otäckt är nedförsbackar (fullt förståeligt!) och sen tycker hon att det är lite läskigt att cykla förbi människor. Hon tror att hon ska vingla till o köra på någon.. Min lilla skrutta.. MIN!! okej, hon är Anders skrutta också.. det är helt okej, men där tar det slut... ;)
 
Nej, nu ska jag gå o packa iordning simhallsväskan! Det är ju fredag o på fredagar är det simhallen som gäller! :) Molly älskart, o det är ju tur det Eftersom det är för hennes skull vi åker dit menar jag.. hehe.. 
 
Ha en toppen dag (o helg om jag inte skriver mer) för det tänker då jag ha! :D
 

RSS 2.0