Första advent

Första advent o en vanlig dag. Ja, jag kan ju inte påstå att det känns som en mysdag direkt. Anders jobbar, det snöar och blåser som bara den ute och jag ville gå till stan på julskyltning, se om jag kunde hitta något till mamma. Hon fyller ju år i morgon o har fortfarande inte hittat något.. :-( Men att gå iväg i det här vädret känns inte så spännande.. Får se om de lugnar ner sig, men det tror jag inte.. ser inte så ut..
Vaknade dessutom med huvudvärk! =( Ingen bra start på dagen direkt. Tagit panodil så får se om det släpper snart..
Molly sitter o tittar på nicke nyfiken, o jag funderar på o sätta mig o göra lite julkort.. hmm.. samtidigt känner jag för o hitta på något extra roligt idag! Fasen att det ska vara sånt här väder!
Nej, ska ta tag i dagen nu kanske..
Min underbara skrutta... <3<3

Vill ju plugga nu!

Sitter o väntar på posten.. o hoppas på att mina böcker till Svenska C ska vara med så jag kan komma igång med pluggandet!
Känns ju så pissigt att inte komma igång! O just nu är Molly på dagis o jag kan inte plugga, det känns ju lite sådär.. Men hon behövde komma in i dagisrutiner igen efter att ha varit hemma nu i typ två veckor..
Men det var jobbigt att lämna henne idag. Hon var så ledsen.. :-( Det är ju så att man vill börja gråta själv också, men det kan man ju inte.. bara o visa sig stark och glad o vinka o gå.. BLÄ!
På tal om annat.. Vilket underbart väder vi har!  =)
Efter att jag lämnat Molly på dagis o sen varit ute med hundarna och gett dom mat o medicin till Jalle osv så gosa jag ner mig i soffan med en kopp te o bara hade det bra! O det behövdes.. sovit så dåligt i natt så jag känner mig lite sliten idag..
Funderar på vad man ska hitta på med Molly i eftermiddag.. Ja, ut i snön ska vi men mer... inte så skönt att vara ute för länge när det blåser såhär..
hmm.. vi får se..
Nej, en cigg o sen vänta på posten o så maken som borde komma snart också såklart! =)

hur ska man orka?

känner mig just nu helt slut! Känner för o sätta mig ner o skrika rakt ut! Känns som om det bara byggs på mer o mer hela tiden med saker som måste göras hit o dit.. o sen ska man försöka göra lite roliga saker däremellan också..
Ähh, tror det är mycket att det varit mycke här hemma just nu. Mollys vattkoppor, Jalles svans, man har inte mått så himla tipp topp själv.. Ja, ja.. Molly är ju bättre nu o ska tillbaka till dagis i morgon, Jalles svans är väl på bättringsvägen hoppas jag.. =)
Man ska väl inte klaga i onödan liksom..
Ähh, lägger ner för tillfället och försöker bli trött så jag inte känner mig riktigt lika trött i morgon..

Sova är väl onödigt eller?

Det tycker iaf Molly... *gäsp* Har varit en riktigt bökig natt för fröken o nu orkar jag inte mer så nu får hon vara vaken, vilket betyder att jag också får vara de.. Tänkte komma igång o plugga lite nu medan Molly tittar på barnprogram.. Skönt att hon kan vara still o lugn iaf såhär tidigt.. =)
Anders ligger här bredvid oss o sover så gott.. ser ju inget skönt ut eller så.. men, men.. nån dag får man väl sova ordentligt igen.. Eller nån natt rättare sagt!
Usch, idag ska jag ha betygsamtal med läraren jag hade i Administration A.. Är skapligt nervös inför det... :-S
Man vet ju aldrig hur det kommer gå innan.. :-/
Annars idag blir det mycket pluggande eftersom jag har insändningsuppgift som ska vara inne på fredag plus att jag har teoriprov.. både i Småföretagande A..
Ska förövrigt bli skönt när Molly får vistas bland folk igen.. Man märker på henne att hon tycker ju inte att det är jättespännande att vara hemma längre.. Men hon får vara hemma från dagis veckan ut.. Hon skulle ju varit i dag o i morgon, fredag är hon ändå ledig och då tycker jag att det är bättre att hon får vara hemma o bli frisk ordentligt, både för hennes o andras skull..
Nej, om man skulle göra lite nytta på... Hoppas ni får en bra dag!

Så trött på det här...

Blir så trött på sjukdomar.. Molly har ju vattkoppor o det vill inte ge sig! Blir galen snart.. Hon var bättre några dagar, men nu verkar det vara värre igen.. *suck* Man känner sig ju så hjälplös när man ser o hör att hon verkligen lider men man kan ju inte göra så mycket.. Hon har fått tavegyl utskrivet, men det hjälper ju inte hur bra som helst det heller.. =(
O så har vi Jalle.. Han har skadat svansen så vi måste ringa veterinär i morgon så de får titta på det. Sen är han dålig i magen så det är inte klokt. Hoppas iaf att det börjat vända... O hoppas att det är lätt åtgärdat att hjälpa honom med svansen, men det vi gjort här hemma har uppenbarligen inte hjälpt. =(
Anders är genomförkyld och har feber till o från.. =(
Jag har svin ont i ett knä. Vet inte vad jag har gjort, men ont gör det.. =(
Hur fan ska man orka??
Känns som om det aldrig tar slut!
Har hur mycket som helst i skolan just nu, och känner mig skapligt stressad över det.. Vet inte hur jag ska hinna med allt... =(
Jag vet att jag gnäller mycket just nu, men känner att jag verkligen behöver det. För just nu känns det riktigt tungt.. =(
ja, ja.. man ska väl vara glad för det lilla.. Vi lever ju iaf...

Kan dygnet få fler timmar?

Jag vill ha mer tid! Mer tid att ägna åt familjen, mer tid att ägna åt pluggandet, mer tid att ägna åt vänner och mer tid att ägna åt mig själv... hur ska man göra för att tiden ska räcka till? Ibland vill jag bara skrika rakt ut för att det känns inte som om jag räcker till till allt jag vill göra! Men jag antar att alla känner så någon gång, så det är väl bara att stå ut och fortsätta att försöka prioritera helt enkelt.

För övrigt har det varit en arg dag idag.. Varit arg på en massa människor! Jobbigt att gå omkring o vara arg, men när folk inte är kloka och lägger sig i mitt liv eller är elaka mot dom jag älskar då blir jag fly förbannad!!!
Har tjaffsat med speciellt en människa idag som verkligen inte är klok! Hon är så genom ond och elak. Visst att jag fått höra att hon var sån, men jag trodde aldrig att det var så illa!
Blir fan mörkrädd av att upptäcka att det var värre än vad andra sagt!
hur kan man behandla andra människor hur som helst? genomsnälla underbara människor behandlas som skit! Aaahhhh.. blir galen när jag tänker på det!


Men nu ska jag försöka släppa det en stund..

Min lilla skrutta är sjuk... :-( Genomförkyld och lite feber.. Så Anders har varit iväg till affären precis o köpt isglass.. ungen vill ju inte äta så vi tänkte att hon kanske har ont i halsen, o då är det ju väldigt gott med isglass..

Nu är det snart ensam mamma söker.... Ska väl se om molly vill ligga o gosa med mig o titta på det så kanske hon är still en stund också..



Välkommen, välkommen!

Kände att det var dags o göra något nytt.. Så tada! =) Kommer fixa lite med den när tillfälle finns så just nu får den vara som den är..

Pluggar som bara den just nu.. har både teoriprov och delprov i samma kurs i morgon.. hur smart låter det? haha.. men det är som det är.. Går dock inte så bra o plugga just nu, det vill liksom inte fastna.. =(
Men det får gå som det går.. :-S


Det är så tyst o konstigt här hemma ikväll.. Molly sover hos farmor o Anders jobbar.. Men Anders kommer ju hem snart så då blir det ju lite mer ljud igen. Längtar redan tills mitt lilla hjärta kommer hem. Saknar henne så fruktansvärt mycket när hon är iväg.. =(

Nej, nu ska jag försöka plugga lite till...


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0