Kom hem nu!

Fy fasen vad tråkigt det är med makens jobbhelger.. :( Känns som om jag inte fått se honom alls den här veckan.. Skit är det!!!
Men har fixat nått här hemma som ska bli en överraskning när han kommer hem.. Kan inte skriva vad, för man vet aldrig om han läser.. ;)
Hoppas att han blir glad bara.. haha
 
Som sagt, idag har jag grejat med överraskningen, umgåtts med mams o så Molly såklart! :)
Skulle egentligen pluggat, men det bidde inte så... O i morgon vetifan om jag kommer hinna.. Ska städa o greja lite o så kommer äntligen Anders hem så då vill jag ju inte sitta med skolarbete liksom! :P
Hmm... men vet inte när jag ska ha tid att ta igen det dock.. får sitta mer än vanligt nästa vecka kanske..
Omtentan närmar sig ju också... :( Usch.. ÅNGEST är det!!
Men, men.. fått resultat på andra tentan jag väntade på också.. Blev inte godkänd.. :( Men ska bara kompletera på en fråga o det får vi göra hemifrån o skicka in, så det känns helt okej ändå.. :)
 
Nej, nu blir det lite mer mys med lillan innan vi ska lägga oss. Idag är vi ju uppe ovanligt länge.. ;)
 

Blev inte som de var tänkt..

Nej, dagen blev inte som det var tänkt! Molly hann inte vara på dagis i två timmar innan de ringde o sa att Molly hade ont i magen o att hon dessutom var riktigt dålig i magen.. Skynda dit för att hämta henne, sen hem o bädda ner henne. Skyndade på Anders så han skulle komma härifrån. Han ska ju på kryssning med jobbet i helgen så ville minimera risken att han blev smittad om det skulle vara magsjuka..
Lillskruttan sprang på toaletten ett antal gånger, var jätteledsen, liten och ynklig.. :( det är det värsta som finns tror jag.. När ens barn är sjukt alltså.. Men under eftermiddagen piggna hon till och har ikväll ätit och fått behålla det, så jag hoppas att det fortsätter så!!

Men som sagt, har inte blivit mycket pluggande alls idag, då fokus legat på lillskruttan.. Men får ta igen det i helgen!
Nu sover hon o det ska jag oxå försöka göra, det är ju ändå en dag i morgon oxå! Natti


Torsdag morgon

Molly sitter o äter frukost i sängen o jag ligger bredvid.. Är så trött! Funderar på att försöka sova lite när Molly är på dagis idag så är jag förhoppningsvis piggare i eftermiddag när hon kommer hem! Ska plugga lite idag oxå.. Läsa lite o om jag orkar så blir det att se en föreläsning i em..

Oj, vad klockan går!! Måste nog skynda på Molly lite så hon hinner få i sig sin frukost innan hon måste göra sig redo för dagis!


Måtte det vända snart!

Ja, som rubriken lyder.. Det måste väl vända snart!! Är så trött hela tiden, huvudvärk både nu och då o idag började magkatarren bråka.. :( jag stressad?? Nej då.. Inte det minsta.. Hmm! Men som sagt, snart måste det väl vända kan jag tycka!

Idag har jag tränat, pluggat (väldigt lite, men ändå...) fått resultat på en uppgift, eller snarare två, en individuell o en grupp uppgift. Godkänd på båda! Skönt, skönt. Nu väntar jag på resultat på en tenta oxå.. Blir då irriterad att det ska ta så lång tid!!!
Tror iof inte att jag klarade den, men vill ju ändå veta.. Fast jag trodde iof inte att jag klarat förra heller, men det gjorde jag ju! Hehe..

Nej, dags att försöka sussa nu igen! Natti


Hmm...

Jobbig dag i dag.. Telebild på morgonen/förmiddagen.. Inte speciellt givande, som vanligt. Sedan var Molly o jag med mamma in till Linköping en sväng o sen till maxi o handlade. På maxi började jag må lite illa o var yr i huvudet.. Det gick som tur över igen, men sen kom huvudvärken som ett brev på posten.. Är sååå trött på denna huvudvärk som jag envisas med att ha vareviga dag! :( men, men.. Är väl bara att lära sig leva med! Hmm!

Ikväll har jag pluggat lite o nu är jag helt slut! Så nu blir det lite tv i sängen i väntan på att lillskruttan ska somna.

I morgon blir det plugg ihop med studiegruppen på bibblan. Molly ska vara med eftersom hon inte har dagis i morgon o Anders har P-möte.. Men det ska nog gå bra! :)

Natti folket!


Skit oxå!

Tråkig dag! Jävla skitbil! Jäkla huvudvärk!! Ingen bra dag i dag helt enkelt! Tur att jag har min lilla familj iaf!!


Fullt upp!!

Inte en lugn stund! Så ser mitt liv ut kust nu.. Herregud säger jag bara.. Fullt upp i skolan o så ska man hinna med sig själv o lilla familjen oxå.. Hua.. :) men, men.. De blir ju inte så mycket tid att ha tråkigt på iaf.. :P

Idag är en stor dag!! Min fina vän o hennes karl har fått bebis, en liten pojke! STORT GRATTIS TILL ER IGEN!!! Så glad för deras skull! Började fasen gråta lite glädjetårar förut. Finns det nått finare än när en ny liten människa föds.. *snyft, snyft*

Annars då.. Jo, Molly har en jättelös tand! Har missat det totalt o nu kan man vicka på den som bara den.. Lillan börjar verkligen bli stor.. DET GÅR FÖR FORT!! :/

Nehe sova nu kanske.. Lr först få lillfis att sova kanske.. Hon har varit helt uppe i varv sen hon märkte att tanden var lös.. Sötungen! :)

Natti natti folks!


RSS 2.0