2013

Nytt år, nya möjligheter.. eller är det inte så alla säger.. :P
 
Mitt 2012 har varit väldigt mycket upp och ner.. Året började inte alls bra! Men som tur var vände det! Hittade tillbaka till maken o vi bestämde att vi kör på! Det bästa som kunde hänt!
 
Annars har det varit mycket skolsaker.. både positiva o negativa.. Men inget ont som inte för nått gott med sig sägs det ju.. :)
 
Gårdagen, alltså nyårsafton spenderades hemma med min lilla familj. Kunde inte haft det bättre! <3
Synd bara att det finns så många puckon som inte har mer vett än att stå precis intill hus o skjuta diverse raketer och smällare. Fick spendera tolvslaget instängda i sovrummet, med gardiner + överkastet för fönstret och tv´n på hur högt som helst eftersom Kelly inte uppskattade det puckona gjorde.. :( Till sist gick hon till o med under sängen o la sig där.. Tyckte så synd om henne o ville bara be idioterna att skjuta upp sig själva istället så vi slipper dom... *SUCK* Man får ju liksom inte ens skjuta raketer och smällare sådär vid bostadsområden.. Men folk är så jävla egocentriska att de inte tänker på att det finns både djur och människor som faktiskt är rädda!
 
Ja, ja.. nu är det över.. även om nått pucko var ute o smällde för kanske en timma sen.. Vad är det för fel på folk????
 
Nej, men för övrigt hade vi iaf väldigt mysigt. Blev väldigt nöjd med maten och den verkade uppskattas av de andra också.. :)
 
Nu blickar vi framåt mot ett nytt år, som bara ska bli underbart på alla de sätt! :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0